Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

VAGA ZA POVRĆE 2024. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
Ostalo
Model:
VAGA ZA POVRĆE
Godište:
2024.
Tip:
Vage
Namena:
Povrtarstvo
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
22834075

Stanje

Prvi vlasnik
Kupljena nova u Srbiji
Garancija

Opis

MICHALAK je poljska kompanija koja se više od dvadeset godina bavi proizvodnjom poljoprivrednih mašina za preradu povrća nakon žetve i pripremu za prodaju.

Mašine za preradu, pakovanje i sortiranje povrća podležu subvencijama pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu na AP Vojvodina kao i na republičkim konkursima 50%

Koristeći specijalizovane i proverene tehnologije, koristeći prednosti našeg poznavanja poljoprivrednog tržišta, našeg velikog mašinskog parka i sopstvenog odeljenja za projektovanje i izgradnju.

Primarni cilj jeste stvaranje pouzdanih mašina visokog kvaliteta i specijalizovanih tehnoloških linija koje će zadovoljiti očekivanja i najzahtevnijih kupaca.
Preko 50 mašina u ponudi nam omogućava da prilagodimo ponudu vašim očekivanjima.
Proizvodeći 1 inovativne mašine za preradu i pakovanje: šargarepa, peršun, krompir, cvekla, celer, luk itd.

Ova mašina se koristi za automatsko težinsko doziranje programiranih porcija povrća i njihovo sipanje u sve vrste pakovanja (kese, kutije, kartonske kutije itd.). Može da sarađuje sa drugim uređajima koji sakupljaju delove, npr. Rašel mašine itd.
Doziranje se vrši pomoću jedne ili dve trake, koje sipaju povrće u posudu za vage. Verzija sa jednim širokim pojasom VMP-50 je pogodna za uzdužno povrće: šargarepu, koren peršuna itd.
Za okruglo povrće, kao što su krompir, luk, preporučuje se odabir verzije sa dodatnom dozirnom trakom VPM 50-2T. Oba modela koriste četke koje drže povrće u poslednjoj fazi vaganja, što omogućava visoku preciznost vaganja na nivou težine komada robe.
Brzinu trake automatski podešava kontroler u zavisnosti od stepena punjenja kontejnera. Uređaj može da radi u automatskom ili ručnom režimu ako porcije sakupi operater. Brzinu otvaranja kontejnera moguće je podesiti beskonačno, što utiče na brzinu bacanja porcija i ključno je kod vaganja većih porcija i pakovanja u folijske kese.

Osnovna oprema:
Kontrolni terminal Mitsubishi
Četke za držanje
Pneumatsko otvaranje rezervoara
4 točka
Lakirana šasija
Mogućnost merenja i utovara u vreće, kutije, kartone

VAGA ZA POVRĆE 2024. godište | Na upit
Pozovi prodavca
Telefon 1: 0642953656
Mobilni 1: 0637295859