Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

TerraNauta tn 30 2023. godište - Novo

Opšte informacije

Stanje:
Novo vozilo
Marka:
TerraNauta
Tip:
Jahta
Model:
tn 30
Godište:
2023.
Fiksna cena
NE
Zamena:
NE
Broj oglasa:
20998109

Dodatne informacije

Snaga (kW/KS)
368/500
Materijal trupa
Plastika
Broj motora
Bez motora
Dužina (m)
9
Širina (m)
3
Visina (m)
1
Registrovan do
Nije registrovan
Poreklo plovila
Na ime kupca
Oštećenje
Nije oštećen
Način prodaje
Konsignaciona

Info dokument

Oprema

Klima
WC
Kuhinja
Kompas
Radar
VHF
Navigacija GPS
Satelitska komunikacija
Podvodni video sistem
Dubinometar
Anemometar
Autopilot
Generator

Stanje

Garancija

Opis

Zahvaljujući svojoj snazi, lepoti i eleganciji, terra|nauta 30 je izbor izuzetnih nautičara koji iznad svega vole more i zaljubljeni su u stil. Sav šarm italijanskog „guca“ iskorišćen je u terra|nauta 30, omogućavajući posadi da oseća snažniju vezu sa morem i bezbedniju plovidbu čak i u nemirnim vodama.

Detaljan prikaz plovila u video prezentaciji dostupnoj na YT: https://youtu.be/YD1X_poox3o

Velika, otvorena, ravna paluba daje brodu njegovu ličnost, a istovremeno podstiče osećaj privatne plaže na moru. Krmena platforma bez prepreka omogućava lak ulazak i izlazak iz vode. Prostrani kokpit pruža opuštenu udobnost za posadu. T-top nudi zaštitu od sunca, dok je putovanje jednako udobno i u hladnim danima uz dodatak zimskih cerada.

Spoljna kuhinja sa velikim frižiderom, sudoperom i roštiljem je dizajnirana da odvoji krmeno područje i položaj skipera, istovremeno osiguravajući da je skiper u kontaktu sa posadom na brodu. Bočni ormarići su dovoljno veliki da se u njima mogu držati veći predmeti.

U donju palubu se ulazi preko velikih zatamnjenih staklenih kliznih vrata, a koncipirana je kao impresivan prostor koji terra|nauta 30 izdvaja od konkurencije. Najprostraniji enterijer u klasi, sa visinom plafona od 190 cm, odlikuju visokokvalitetni materijali ugrađeni po meri i ručno rađena završna obrada. Enterijer je dizajniran imajući u vidu upotrebljivost i izdržljivost kako bi se obezbedio udoban boravak.

Kauč u obliku slova U sa velikim stolom u sredini obezbeđuje sedenje za šestoro – ili spavanje za dvoje, troje – krevet je impresivne veličine 220 x 230cm na najširem mestu. Zadnji deo donje palube, odmah ispod krme, sastoji se od velikog bračnog kreveta dimenzija 160 x 200 cm. Audio sistem, flat TV i klima uređaj su tu da doprinesu ukupnom komforu.

Kuhinja je dovoljno velika sa još jednim frižiderom, indukcionom pločom (ili plinskim gorionikom) i mikrotalasnom pećnicom, ima fioke i ormariće za sav pribor za kuvanje i trpezariju.

Kupatilo ima tuš kabinu i automatski tihi toalet kao i fioke za manje stvari.

terra|nauta jahta je vaš dom na vodi i omogućava nautičku avanturu van svake kategorije. Luksuzan, jednostavan, skrojen po vašoj meri, ispunjava najviše standarde i najveće zahteve kupaca, bez premca.

Plovilo pogone vanbrodski motori (jedan ili dva) snage do 500 ks, razvija maksimalnu brzinu 40+ čvorova.

Brodovi terra|nauta na tržištu su od 2008. godine.

terra|nauta - stvar stila

TerraNauta tn 30 2023. godište | 174.500 €
Pozovi prodavca
Mobilni 1: +381 60 0804070